Cachada

DocsBarcelona del mes

Finalitzat
Del 26.03.20 al 05.04.20

Ho organitza: Àrea de Cultura

Els usuaris d'aquestes sessions podeu disposar, des d'avui fins al 5 d'abril, d'un link (amb contrasenya) per poder gaudir de la pel·lícula online i gratuïtament.

Els qui estigueu interessats, us podeu posar en contacte amb cultura@labisbal.cat i us facilitarem el link i la contrasenya.

Per respectar la feina d'autor, actors, director, productors... és important que aquest link i contrasenya no vagin més enllà de terceres persones. És a dir, hem de procurar que es quedi en la nostra comunitat d’espectadors habituals.

Sinopsi: Cinc venedores ambulants del Salvador exposen les seves vides en un taller de teatre i reviuen els traumes de la violència masclista amb una generositat encoratjadora. En els assajos s'adonen que han educat als seus fills sense pair el mal de l'passat. El cicle de violència és pervers, però la força de el teatre és més poderosa.
Després de formar una petita companyia, accepten el desafiament de fer una obra en la qual s'interpreten a si mateixes per explicar les seves històries i experiències vitals. Temps després, el grup La Cachada Teatre sorprenia a la cineasta Marlén Viñayo, que, meravellada per la valentia d'aquestes dones per enfrontar al seu passat i secrets més profunds, va decidir registrar com les arts escèniques han canviat les seves vides.

Dijous
26
mar
 
 
Finalitzat
Divendres
27
mar
 
 
Finalitzat
Dissabte
28
mar
 
 
Finalitzat
Diumenge
29
mar
 
 
Finalitzat
Dilluns
30
mar
 
 
Finalitzat
No hi ha elements

Activitats relacionades

My Mexican Bretzel (dir. Núria Giménez Lorang, 2020)
Actual
My Mexican Bretzel (dir. Núria Giménez Lorang, 2020)
Cicle Gaudí
25.06.21 | 20:00 h
Cinema
No matarás (dir. David Victori, 2019)
Actual
No matarás (dir. David Victori, 2019)
Cicle Gaudí
27.06.21 | 19:00 h
Teatre Mundial
Cinema