La cançó del comte Arnau, a càrrec de Cor País Meu

Teatre musical

12.10.19

Venda d’entrades al Mundial. Preu: 5 € anticipada i 7 € a taquilla

Ho organitza: Cor País Meu

El Comte Arnau és un dels mites més importants de la tradició oral catalana. Manuel Milà i Fontanals, Víctor Balaguer, Frederic Soler «Pitarra», Jacint Verdaguer, Josep Carner, Joan Maragall, i molts altres grans autors n’han glosat la figura en una gran diversitat de situacions i de caràcters. Ara, el Cor País Meu en construeix una versió pròpia, a partir de la cançó popular i l‘immens poema de Josep Maria de Sagarra.
Cançó tradicional, llegenda popular i mite literari forneixen un espectacle ple de suggeriments i d’una profunda reflexió poètica sobre la vida i la condició humana, el despotisme i la crueltat, l’amor i l’odi, el ressentiment i la venjança, el càstig i el dolor. El Cor País meu hi posa veu i música amb el desig d’acostar al públic tota la seva riquesa.

El COR PAÍS MEU va néixer a finals del 2009 com a formació polifònica hereva de la trajectòria iniciada l’any 1999 com a Cor de l’Aula de Música Tradicional i Popular (AMTP). Ha realitzat una bona quantitat d’actuacions arreu del territori català i també ha actuat a T o llosa de Llenguadoc i a l'Alguer. La formació basa el seu treball en el repertori tradicional i popular català i de la Mediterrània occidental, tractat amb els procediments més habituals i espontanis de la polifonia tradicional
Ha presentat per tot Catalunya, espectacles musicals amb una important component escènica i teatral: Exili, Muret 1213, La rondalla de sa núvia d’Algendar i Ulisses.
 

Activitats relacionades

Actual
Els Pastorets
22.12.19
Teatre Mundial
Arts Escèniques
Actual
Els Pastorets
28.12.19
Teatre Mundial
Arts Escèniques
Actual
Els Pastorets
29.12.19
Teatre Mundial
Arts Escèniques
Actual
Els Pastorets
04.01.20
Teatre Mundial
Arts Escèniques
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR