Nit Retrotown: Faristol + Jelly Fish Skay + Indivendres Band

Festa Major

Finalitzat
Diumenge 18 d'agost | 23:00 h

Ho organitza: Àrea de Joventut i Àrea de Cultura

Faristol: grup format per músics de Palafrugell i la Bisbal d’Empordà entre els anys 1980 i 1990 aproximadament, pensat per fer música de Festa Major, en el moment que l’orquestra Plateria i la Salseta del Poble Sec triomfaven arreu on actuaven. Crec recordar els components i demano  disculpes si em deixo algú. Dani Castells, a la bateria; Dani Zamora, guitarra baixa; Joan Badia, guitarra solista; “Chichi”, cantant; Josep Cassanyes, saxo; Pere, trompeta... El repertori era similar al de la Plateria i la Salseta, molt inspirat en boleros i salsa o música llatina.
Després de dos o tres anys el grup va fer un gir de 180 graus, si parlem de repertori. S’hi va incorporar en Joan Olivet, bateria; jo com a cantant i guitarra rítmica, i l’Àlvar Llaurador guitarra solista. Hi varen passar diferents baixistes: en Xevi Monfort, en Pep de Girona, en Jaume també de Girona i la Maria al piano, etc. El repertori es basava en versions de Dire Straits, Bob Dylan, Bob Marley, Janys Joplin, etc. També van passar pel grup dues veus femenines: Maria Àngels Ortiz i Rosa Zaragoza.
Finalment, després de 10 anys més o menys, el Faristol va desaparèixer degut a compromisos familiars i per falta de motivació. Val a dir que fins al dia d’avui l’Àlvar Llaurador i jo, Carles Sanjosé, tots dos amb 66 anys, no hem deixat de fer bolos junts o per separat. Sempre inspirats en l’època Faristol. Si penso en alguna cosa fantàstica que val la pena viure és la música, sens dubte. El dia 18 d’agost tocarem l’Àlvar i jo com a representants del Faristol, acompanyats per en Toni Molina a la bateria, en Jordi Llenas a la guitarra baixa, i la meva filla, Maria Sanjosé cantant i harmònica.

Jellyfish Skyes: juny del 2002 a l’agost del 2006. Banda formada per Guillermo Martorell, Genís Figa i Toni Molina. Maqueta: agost del 2002. Disc: Love is just a heartbreak away, febrer 2004 i EP: The siren and the sailor, febrer 2005. Per al concert del Retrotown d’enguany, farem un repàs de les cançons més emblemàtiques de la banda amb col·laboracions molt especials.

Indivendres Band va ser un grup que va estar actiu entre 2013 i 2015 vinculat a l’associació cultural Indivendres. El grup estava format per membres de l’entitat i va actuar en els diferents saraus que organitzava Indivendres. Entre les seves files hi havia membres de Medusa Box, Mazoni, The Gramophone Allstars o Sanjays. El seu repertori era una tria eclèctica de versions passant per estils com l’indie, el funk, el disco o el reggae, que rescataran per tancar la Festa Major de la millor manera: ballant!

Membres: Enric Mont (veu i guitarra), Genís Bou (saxo i teclats), Emili Bosch (guitarra), Jordi Bosch (baix), Malcus Codolà (bateria)

Activitats relacionades

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR