Diàlegs de Laura Niubó

Finalitzat
DURADA:  Del 9 d'agost a l6 d'octubre
Del 09.08.19 al 06.10.19

Espai La Peixera

Ho organitza: Terracotta Museu

La trajectòria de la Laura comença a la dècada dels 90. Ha estat un camí nodrit d'aprenentatges, de descoberta d'altres cultures, de presa de consciència del que som, d’on venim...Les vivències personals i les seves inquietuds l'han portat a treballar la ceràmica des d’una perspectiva més intimista, plena d'emocions i sentiments. La tècnica que utilitza és el modelat a mà, juga amb les diferents terres i textures. Amb l'absència total d'esmalts vol expressar que en el “mínim” podem trobar el “màxim”. La Laura ens mostra unes peces nues, tan sols amb l'essència de la terra, com quan obrim l'ànima i deixem veure el nostre interior. No és fàcil per un creador despullar-se tan profundament. En aquest llarg camí, la paraula ha anat prenent cada cop més força. La poesia acompanya les seves obres i ens ajuda a endinsar-nos en aquest món íntim i personal:

Un camí per escollir,
Un camí per caminar.
Un objectiu, un destí
I un propòsit:
ARRIBAR

escriu en una de les seves obres. Endinsem-nos, doncs, i gaudim d’aquesta exposició tan plena d'emocions, tan plena de vida.

Margarida Pedragosa

Divendres
09
ago
Finalitzat
Dimarts
20
ago
Finalitzat
Dimecres
21
ago
Finalitzat
Dijous
22
ago
Finalitzat
Divendres
23
ago
Finalitzat
No hi ha elements

Activitats relacionades

Actual
"Muntanyes, mars i jardins tancats" de Maria Bofill
Del 01.03.20 al 21.06.20
Terracotta Museu
Exposicions
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR