Un passeig per 25 anys de Nit de Poetes

Finalitzat
Dimarts 09 de juliol | 20:00 h

Activitat organitzada conjuntament amb els Amics de la UNESCO de Girona.

Ho organitza: Biblioteca Lluïsa Duran

“Un passeig per 25 anys de Nit de Poetes” és la versió en petit format de la segona part de Nit de Poetes 2018. És un apropament als vint-i-dos poetes homenatjats durant la vetllada literària Nit de Poetes des del seu naixement l’any 1994 fins al 2017.

En el decurs de l’espectacle cinc actors joves en formació presenten els poetes a través de la paraula, la música i el gest, acompanyats d’uns corporis que ens recorden com eren.
Els poetes homenatjats són: Fidel Aguilar, Caterina Albert- Víctor Català, Ma. Àngels Anglada, Joan Badia, Maria Castanyer, Laureà Dalmau, Miquel de Palol, Josep Ma. de Sagarra, Salvador Espriu, Carles Fages de Climent , Camil Geis, Carme Guasch, Rosa Leveroni, Joan Maragall, Rafael Masó, Josep Palau i Fabre, Josep Pla, Mercè Rodoreda, Joaquim Ruyra, Montserrat Vayreda, Carles Vicens Pasqual i Joan Vinyoli.

Amb “Un passeig per 25 anys de Nit de Poetes” es pretén mantenir viva la flama de Nit de Poetes durant tot l’any, i fer arribar la poesia a diferents indrets, amb una aposta clara per la col·laboració amb les biblioteques.

Activitats relacionades

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR