Viu Autisme. Gravació d'un vídeo solidari

08.06.19

Ho organitza: Yes the Music!

Ens encantaria poder comptar amb vosaltres per participar en un projecte molt maco que tenim entre mans.

La idea és gravar un vídeo solidari en benefici de l'associació Viu Autisme, formada per familiars de persones amb TEA (trastorn de l'espectre autista).

La trobada serà el dia 8 de juny d’enguany a les 17:00h de la tarda. La gravació tindrà lloc al  Museu Terracotta de la Bisbal d’Empordà, que col·labora amb la causa cedint les seves instal·lacions.

L’aportació mínima de cada participant serà d’un euro, i anirà integrament destinada a l’associació Viu Autisme.

La cançó escollida per cantar és l’ Hallelujah d’en Leonard Cohen. Us podeu descarregar fàcilment la lletra i la música, a través del lloc web: www.yesthemusic.cat

Com ho veieu? Tenim una cita, oi? Doncs ens veiem el dia 8 de juny a les 17:00h al Terracotta Museu. Només caldrà portar la lletra, si la necessiteu, i moltes moltes ganes de passar una gran tarda.

Us animem a compartir aquesta informació amb totes aquelles persones que desitgeu, família, amics, coneguts... tothom hi pot participar. Quants més siguem, més bé ens ho passarem i més podrem ajudar.

VIU AUTISME És una associació sense ànim de lucre de la província de Girona que neix el juliol del 2012 de la iniciativa d'un grup de pares i mares amb fills amb TEA (Trastorn de l’Espectre Autista). Viu Autisme neix amb la finalitat de promoure la inclusió de les persones amb TEA i les seves famílies per tal de garantir la seva igualtat de drets i oportunitats en tots els àmbits de la societat. Aquesta associació té com a finalitat esdevenir un referent pel que fa el suport i orientació tan per a famílies i professionals com per a responsables polítics i de l'àmbit social.

Activitats relacionades

Actual
Performance i curtmetratge
Jornades per erradicar les violències masclistes
23.11.19
Ajuntament La Bisbal d'Empordà
Altres
Actual
Pintada de mural reivindicatiu , davant dels jutjats
Jornades per erradicar les violències
24.11.19
Altres
Actual
Concentració als jutjats
Actes per erradicar les violències masclistes
25.11.19
Carrer del Teatre Vell
Altres
Actual
Una escena del crim "real" amb un seguit de pistes.
Escena del crim
28.11.19
Biblioteca Lluïsa Duran
Altres
Actual
Trobada del grup de lectura
11.12.19
Biblioteca Lluïsa Duran
Altres
Actual
Contacontes
14.12.19
Biblioteca Lluïsa Duran
Altres
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR