Obra final'19

Exposició de les obres dels alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Terrisseria

Del 07.06.19 al 04.08.19

Ho organitza: Terracotta Museu

El Pez melón, Lau Pegatina, Nat, Queralt, Fran, David, Míriam

Gaudint d'aquesta exposició fresca i genuïna podem intuir allò que en un futur poden arribar a ser la nova generació de ceramistes bisbalencs!

Des del curs 2017-2018 el Terracotta Museu acull en les seves instal·lacions el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Terrisseria. Això va suposar, d’una banda, habilitar dues sales i, de l'altra, adequar les seves instal·lacions als nous usos i necessitats. També es va adquirit l'utillatge necessari per a poder realitzar les pràctiques (forn, torns, tornetes, galetera, depuradora...).

D'aquesta manera el museu passa a ser, a més d’un centre patrimonial que conserva el llegat de la indústria ceràmica bisbalenca, un dels espais claus de la formació dels futurs ceramistes bisbalencs: els joves matriculats coneixen i practiquen la tradició ceràmica de la Bisbal i hi traslladen les seves il·lusions de futur.

Els estudis del CFGM de Terrisseria capaciten els alumnes per elaborar objectes ceràmics i de fang cuit i verificar la qualitat del producte a través de classes teòriques i pràctiques. També s'inclouen les hores destinades a la Formació en Entorn Laboral i a la Formació en Centres de Treball (pràctiques d’empresa), que són possibles gràcies a la col·laboració amb l'Associació de Ceramistes de la Bisbal. Aquest intercanvi entre empreses i institut vol promoure noves oportunitats professionals després del cicle. Dins d'aquest marc, els alumnes tenen la possibilitat de sol·licitar una beca dins del programa Erasmus+, per anar a l'estranger a  realitzar les hores de pràctiques.

Activitats relacionades

Actual
Diàlegs de Laura Niubó
Del 09.08.19 al 06.10.19
Terracotta Museu
Exposicions
Actual
Escenes i Contrastos
Josep Vilallonga / Lola Barranco
Del 23.08.19 al 29.09.19
Exposicions
Actual
Pedrets & All shall be well
Claudi Casanovas
Del 06.07.19 al 06.10.19
Exposicions
Actual
Presentació del catàleg de l'exposició " Pedrets & All shall be well"
Claudi Casanovas
10.09.19
Terracotta Museu
Exposicions
Actual
Inauguració. "Rajoles de mitgeria. Colecció Carles Alsius
Exposició temporal
10.09.19
Terracotta Museu
Exposicions
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR