Presentació del catàleg de l'exposició “Can Salamó i els colors de la terrissa bisbalenca”

Finalitzat
Divendres 31 de maig | 19:30 h

Ho organitza: Terracotta Museu

La presentació del catàleg anirà a càrrec d’Oriol Calvo, director del Museu del Càntir d'Argentona i membre del Consell de l’Acadèmia Internacional de la Ceràmica.

Tot seguit, es projectarà l’audiovisual “Can Salamó i la terrissa bisbalenca” (8’), i es realitzarà una visita guiada a l’exposició.

Presentació del nou volum de la col·lecció “Catàlegs del Terracotta Museu”, en aquesta ocasió està dedicat a l’exposició temporal “Can Salamó i els colors de la terrissa bisbalenca”. Durant gairebé 250 anys les diferents generacions de la nissaga de terrissers Matlleu-Salamó es varen especialitzar en la terrissa acolorida en els típics colors de la ceràmica tradicional de la Bisbal (el vermell, el blanc palla i el verd). Una exposició, i ara també un catàleg, que volen ser un homenatge a aquests terrisses que varen contribuir, en gran mesura, a mantenir durant generacions i fins als nostres dies, les tècniques tradicionals que han portat a considerar la Bisbal com la capital catalana de la ceràmica.

Activitats relacionades

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR