Dalia Quartet

Concert

Diumenge 26 de maig 19:00 h

Ho organitza: Joventuts Musicals

El Dalia Quartet és la confluència de quatre músics de trajectòries diverses que després d'anys de desenvolupament en els àmbits de la música de cambra, l'orquestra i la praxis solística decideixen unir-se per poder aprofundir en el repertori cambrístic i explorar llenguatges estètics que només un marc com el quartet de corda, íntim i amb un grau altíssim de complicitat, fa possibles.

Després de la bona acollida dels concerts de presentació a Barcelona i Cervera l'any 2014 i el debut, l’any següent, a la Schubertíada de Vilabertran, el Dalia Quartet va gaudir de dues residències artístiques a Sarrià i Cervera que els van permetre engegar projectes a llarg termini com ara l’exploració dels sis quartets de l’opus 20 de Haydn o l’Art de la Fuga de Bach. Després del debut a algunes de les sales més destacades del país (L’Auditori, Petit Palau, Fundación Juan March) vingueren actuacions internacionals a Sofia (Bulgaria), Londres i Alemanya (Offenburg i Streichquartettfest de Heidelberg).

El Dalia Quartet manté una relació destacada amb la creació actual, havent estrenat fins a 5 peces de compositors joves (J.M.Guix, Inés Badalo, Núria Giménez-Comas, Israel Estelche o properament Miquel Oliu). També cultiva amb especial interès la docència, amb projectes com ZOOM de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya o la col·laboració amb el Conservatori de Cervera el desembre de 2017. La trajectòria estètica del Dalia Quartet ha estat fortament marcada per la influència de personalitats musicals com Antje Weithaas o Férenc Rados.

Els compromisos futurs inclouen noves actuacions a la Schubertíada de Vilabertran, Auditorio Nacional de Madrid i la Sociedad Filarmónica de Bilbao.

Activitats relacionades

Actual
Empiri Folk
Daró Folk
24.05.19
Plaça Major
Música
Actual
Ministrers del Sabre
Daró Folk
31.05.19
Plaça Major
Música
Actual
Bauma
Daró Folk
07.06.19
Plaça Major
Música
Actual
Flowk
Daró Folk
14.06.19
Plaça Major
Música
Actual
Vegetal Jam
Daró Folk
21.06.19
Plaça Major
Música
Actual
La Tabacalera 1988-1995
Resistència cultural a la Bisbal
22.06.19
Plaça del Castell
Música
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR