Instal•lació del “Mural dels Guitarristes i les Ballarines”, de Felip de Cabrera

Dia Internacional de l'Art a Terracotta Museu

12.04.19

Ho organitza: Terracotta Museu

Per commemorar el Dia Internacional de l’Art (15 d’abril) el Terracotta Museu, l’Associació de Ceramistes de la Bisbal i el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Terrisseria han preparant conjuntament un programa d’activitats que tindran lloc entre el 12 i el 14 d’abril. L’objectiu de donar a conèixer la gran qualitat dels artistes i mestres de la ceràmica contemporània bisbalenca, i al mateix temps, mostrar el treball de les noves generacions de ceramistes que actualment s’estan formant en el Cicle de Terrisseria.

El juliol de 2016 el museu va rebre la donació d’un magnífic mural de ceràmica de 270x225 cm, que fins aquell moment revestia i decorava una de les parets del Bar Capri de la Bisbal. En aquesta peça de Felip August de Cabrera i realitzada a finals dels anys seixanta del segle passat, hi veiem una imatge amb motius florals i musicals amb una escena on dues ballarines dansen al so de la música de dos guitarristes. Gràcies a una subvenció de l’Oficina de Suport a la Incitava Cultural de la Generalitat de Catalunya aquest mural s’ha pogut restaurar per tal que torni a lluir com el primer dia dins del recorregut de l’exposició permanent del museu.

Activitats relacionades

Actual
Diàlegs de Laura Niubó
Del 09.08.19 al 06.10.19
Terracotta Museu
Exposicions
Actual
Escenes i Contrastos
Josep Vilallonga / Lola Barranco
Del 23.08.19 al 29.09.19
Exposicions
Actual
Pedrets & All shall be well
Claudi Casanovas
Del 06.07.19 al 06.10.19
Exposicions
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR