“Italino Grand Hotel de la Cia La Tal”

Espectacle Familiar

Finalitzat
Diumenge 31 de març | 12:00 h

Espectacle gratuït

Ho organitza: Ajuntament de Corçà

Qui renta els milers de llençols dels hotels?

En l'últim soterrani de l'ITALINO GRAND HOTEL hi ha la bugaderia. Allà, un personatge solitari renta, planxa i perfuma la roba. Viu sol, somia entre llençols i amaga la solitud conversant amb les màquines i jugant amb la seva pròpia ombra.

La seva connexió amb el món és a través dels altaveus de les màquines, per on dues veus, d'altres treballadors de l'hotel, el salven de la indiferència. Amb una comparteix companyonia i humor i l'altra, tendra i plena de llum és una promesa d'amor. Les dues veus li fan intuir el món i la vida ... que potser en algun moment podrà veure.
 

La Companyia es funda 1986. El seu treball evoluciona del pallasso clàssic a un univers propi fruit d'una revisió profunda sobre el món del clown. El seu contundent estètica és un segell propi. En els primers anys creen espectacles per a tots tipus de públic de carrer i sala amb els quals es donen a conèixer en l'àmbit estatal. A partir del 2007 entren i es consoliden en l'àmbit internacional en què representen majoritàriament els espectacles Carilló, The Incredible Box i Démodés. La seva última producció Italino Grand Hotel, és un espectacle de sala per a tots els públics, en aquest cas d'un sol intèrpret, que aprofundeix una mica més en aquest pallasso patètic i ple de tendresa amb què la companyia ha treballat sempre.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR