14 Disset

Carlets

DURADA:  De l'1 de febrer al 7 d'abril de 2019
Del 01.02.19 al 07.04.19

Ho organitza: Terracotta Museu

14disset
14disset

En Carlets s’ha dedicat tota la seva vida a remenar fang, des de quan era un nen i feia es-cultures amb el fang del carrer de davant de casa seva a la Molina (Cerdanya) fins ara, que el barreja amb pasta de paper i sulfats per donar-li unes propietats que facilitin els resultats estètics i formals que ell vol aconseguir. I ho fa apassionadament, amb un compromís, una implicació i una exigència totals. Es pot ben dir que en Carlets viu per la ceràmica.
Des del juny del 80, que va fer la seva primera exposició individual a Lleida, fins avui, les seves obres s’han pogut veure no només per tot Catalunya sinó també per alguns països de l’estranger com França, Àustria, Portugal o Itàlia, i ha obtingut diversos premis. Però ens equivocaríem totalment si presentéssim en Carlets com un artista orgullós i fatxenda del propi currículum i dels premis obtinguts. És tot el contrari. No li cau cap anell en reivindicar l’ofici menestral, l’artesà que pensa amb les mans i els materials, per contraposició amb aquesta mena d’artistes que estan de moda ara, que només treballen amb conceptes i entelèquies, molt fum i algun vídeo.

Francesc Carbonell
PASSIÓ PEL FOC I EL FANG (Extracte)

Activitats relacionades

Actual
Obra final'19
Exposició de les obres dels alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Terrisseria
Del 07.06.19 al 04.08.19
Exposicions
Actual
"Contemplant" de Susan Bataller
Del 07.06.19 al 30.06.19
Exposicions
Actual
Art Nat
Escultures de Santi Matas i Víctor Martín
05.07.19
Castell palau
Exposicions
Actual
Pedrets & All shall be well
Claudi Casanovas
06.07.19
Terracotta Museu
Exposicions
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR