14 Disset

Carlets

DURADA:  De l'1 de febrer al 7 d'abril de 2019
Del 01.02.19 al 07.04.19

Ho organitza: Terracotta Museu

14disset
14disset

En Carlets s’ha dedicat tota la seva vida a remenar fang, des de quan era un nen i feia es-cultures amb el fang del carrer de davant de casa seva a la Molina (Cerdanya) fins ara, que el barreja amb pasta de paper i sulfats per donar-li unes propietats que facilitin els resultats estètics i formals que ell vol aconseguir. I ho fa apassionadament, amb un compromís, una implicació i una exigència totals. Es pot ben dir que en Carlets viu per la ceràmica.
Des del juny del 80, que va fer la seva primera exposició individual a Lleida, fins avui, les seves obres s’han pogut veure no només per tot Catalunya sinó també per alguns països de l’estranger com França, Àustria, Portugal o Itàlia, i ha obtingut diversos premis. Però ens equivocaríem totalment si presentéssim en Carlets com un artista orgullós i fatxenda del propi currículum i dels premis obtinguts. És tot el contrari. No li cau cap anell en reivindicar l’ofici menestral, l’artesà que pensa amb les mans i els materials, per contraposició amb aquesta mena d’artistes que estan de moda ara, que només treballen amb conceptes i entelèquies, molt fum i algun vídeo.

Francesc Carbonell
PASSIÓ PEL FOC I EL FANG (Extracte)

Activitats relacionades

Actual
Diàlegs de Laura Niubó
Del 09.08.19 al 06.10.19
Terracotta Museu
Exposicions
Actual
Escenes i Contrastos
Josep Vilallonga / Lola Barranco
Del 23.08.19 al 29.09.19
Exposicions
Actual
Pedrets & All shall be well
Claudi Casanovas
Del 06.07.19 al 06.10.19
Exposicions
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR