30 anys del Grup de Dones de la Bisbal

8 de març Dia Internacional de la Dona Treballadora

Finalitzat
08.03.19 | 16:00 h

Ho organitza: Grup de Dones de la Bisbal

Ni un pas enrere!! Cap de setmana feminista a Barcelona. El Grup de Dones de la Bisbal se suma a la convocatòria que els col·lectius feministes fan a Barcelona i demostrar la  força que podem tenir totes plegades

Proposta: Sortir amb autocar el divendres 8 de març, a les 4 de la tarda, per assistir a les 7h a la gran manifestació feminista que començarà a l' Avinguda Maria Cristina, passarà per Gran Via fins a arribar a la Plaça Catalunya.

Dissabte al matí la qui vulgui pot fer una ruta guiada per la Dolors Marín, per resseguir els passos de les dones espiritistes de la Barcelona del segle XIX, precursores del moviment feminista que es formarà més tard.

 Dissabte a la tarda (18:30h), teatre. La dansa de la venjança  (Sala Villarroel), per veure a la Laia Marull i en Pablo Derqui. En sortir del teatre, cap a les 9 del vespre, tornar cap a casa amb autocar.

Cost total de la sortida és de 125 euros:  inclou el viatge d’anada i tornada amb autocar, l’allotjament en el hostel la nit del divendres al dissabte, l’esmorzar, l’entrada al teatre i l’assegurança de viatge.

La  inscripció i el pagament es pot fer directament a l’oficina de Viatges Rigatours, c/ Jaume II, 25 bis, en efectiu o amb targeta de crèdit, o bé a través d’ingrés al núm. de c/c següent, indicant clarament el nom i cognom de cada persona que ingressi i la referència “GRUP DE DONES”: núm. de c/c CAIXABANK ES26 2100 0284 1002 0009 4285. Per a qualsevol dubte podeu trucar al tel. 972108738 o enviar un correu electrònic a info@rigatours.es

Proposem fer el pagament en dos terminis:
1r. termini, 50 euros abans del 8 de febrer
2n. termini, 75 euros abans del 4 de març
Les places són limitades i es reservarà per ordre d’inscripció. És important abonar el primer pagament per saber quantes serem.

Activitats relacionades

Cafè amb vers
Actual
Cafè amb vers
Vídeo
Del 21.03.20 al 16.04.20
Altres Xerrades i conferències
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR