Del gris al groc

Acte musical i literari en favor de la llibertat

03.02.19

Anticipada 8 € / Taquilla 10 €

Ho organitza: Àrea de Cultura

Les diverses circumstàncies històriques i socials en què s'emmarquen els personatges que us presentem, els duen a una situació de desavantatge i confrontació amb l'estatus quo. El règim establert interromp violentament les seves vides. Homes dotats intel·lectualment, de principis ferms i moral íntegra, humanistes que creuen en la progressió cultural i social dels seus conciutadans són traïts, denunciats, exiliats, presos o assassinats.
Hem escollit cartes que han estat escrites en els moments més crítics de la seva existència. Situacions límit dins la presó, reflexions de perdó i concòrdia cap als seus repressors, clarividència i enyor davant la mort... (són cartes colpidores de persones que han treballat per la llibertat com a principi, a costa de la seva).
Paral·lelament la música que il·lustra aquest acte intenta arribar a l'espectador de manera integral. Es desdibuixa el traç del llapis sobre el paper, l'anècdota, el fet, la declaració. La música pren la paraula. L'emoció, l'art: aquella dimensió que ens fa comprendre i no entendre, que ens canvia quelcom per un instant o per sempre.
Amb la col·laboració de Montserrat Carulla, Ignasi Sabater, Irene Rigau, Ramon Cotarelo i Montse Bassa

Activitats relacionades

Actual
Teatre. "Mascles" d'Albert Llorens
Teatraires el Ratinyol de Cruïlles
22.09.19
Teatre Mundial
Arts Escèniques
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR