Del gris al groc

Acte musical i literari en favor de la llibertat

03.02.19

Anticipada 8 € / Taquilla 10 €

Ho organitza: Àrea de Cultura

Les diverses circumstàncies històriques i socials en què s'emmarquen els personatges que us presentem, els duen a una situació de desavantatge i confrontació amb l'estatus quo. El règim establert interromp violentament les seves vides. Homes dotats intel·lectualment, de principis ferms i moral íntegra, humanistes que creuen en la progressió cultural i social dels seus conciutadans són traïts, denunciats, exiliats, presos o assassinats.
Hem escollit cartes que han estat escrites en els moments més crítics de la seva existència. Situacions límit dins la presó, reflexions de perdó i concòrdia cap als seus repressors, clarividència i enyor davant la mort... (són cartes colpidores de persones que han treballat per la llibertat com a principi, a costa de la seva).
Paral·lelament la música que il·lustra aquest acte intenta arribar a l'espectador de manera integral. Es desdibuixa el traç del llapis sobre el paper, l'anècdota, el fet, la declaració. La música pren la paraula. L'emoció, l'art: aquella dimensió que ens fa comprendre i no entendre, que ens canvia quelcom per un instant o per sempre.
Amb la col·laboració de Montserrat Carulla, Ignasi Sabater, Irene Rigau, Ramon Cotarelo i Montse Bassa

Activitats relacionades

Actual
Sihir i la nit de Reis de Cia. Lazigags
Espectacle musical per a tota la família
17.11.19
Teatre Mundial
Arts Escèniques
Actual
Pastorets
22.12.19
Teatre Mundial
Arts Escèniques
Actual
Pastorets
28.12.19
Teatre Mundial
Arts Escèniques
Actual
Pastorets
29.12.19
Teatre Mundial
Arts Escèniques
Actual
Pastorets
04.01.20
Teatre Mundial
Arts Escèniques
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR