Cabaret Passion Rouge

Companyia Oriart

13.01.19

Ho organitza: Àrea de Cultura

El Cabaret Passion Rouge és un lloc on va el públic per divertir-se, cantar, ballar i, evidentment, per veure noies boniques fent un espectacle inoblidable. Això és el que el públic creu que li oferirà l’espectacle, però no sap totes les històries amb què es trobarà un cop el Cabaret tanqui les portes.

Sinopsi de l’obra:
Els personatges del Cabaret tenen molt clar què necessita el públic i com li ho han d’oferir, però no tenen tan clar què han de fer amb les seves vides un cop l’espectacle acaba. Tots estan atrapats en el mateix lloc on han viscut històries d’amor, de desamor i de traïció, i això es nota en la convivència. De sobre, una joveneta de poble comença a treballar al Cabaret, i hi arriba fresca i amb molta il·lusió. Això fa desenterrar records d’històries passades als membres del Cabaret i els obliga a fer front als seus problemes i a solucionar-los. El públic viurà amb aquests personatges un seguit d’emocions, i ho farà de la manera més divertida possible, recordant els grans èxits dels millors musicals.

Breu història del grup:
Oriart va començar l’any 2015, al municipi de Sant Jordi Desvalls, essent només un grup de joves que presentaven tot tipus d’espectacles teatrals o musicals al seu poble. Al principi, les actuacions es presentaven de manera gratuïta i en cercles coneguts, però a poc a poc el boca-orella va fer que els municipis del voltant s’interessessin per la companyia i també la donessin a conèixer. Així, la demanda d’espectacles va anar creixent i d’aquí va sorgir l’actual Oriart, una companyia de teatre i d’espectacles teatrals. L’oferta d’espectacles, per tant, també ha incrementat i s’ha diversificat, amb obres teatrals, musicals i espectacles per a diferents esdeveniments.

Activitats relacionades

Actual
Sihir i la nit de Reis de Cia. Lazigags
Espectacle musical per a tota la família
17.11.19
Teatre Mundial
Arts Escèniques
Actual
Pastorets
22.12.19
Teatre Mundial
Arts Escèniques
Actual
Pastorets
28.12.19
Teatre Mundial
Arts Escèniques
Actual
Pastorets
29.12.19
Teatre Mundial
Arts Escèniques
Actual
Pastorets
04.01.20
Teatre Mundial
Arts Escèniques
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR