"Més enllà de les històries: una narrativa terapèutica"

Parlem d'educació amb Jordi Amenós

17.01.19

Ho organitza: Àrea d'Ensenyament

Durant la Història de la humanitat les narracions han servit per entendre la vida, obrir les portes de la consciència, parlar a l'inconscient i generar canvis profunds.

Aquesta formació et convida a mirar la teva vida amb ulls de narrador i descobrir com les nostres pròpies narratives internes es despleguen davant nostre futur. Deia Sam Keen que qualsevol procés terapèutic hauria de tenir com a objectiu implícit "perdre la identitat", de manera que aquesta serà una de les bases del nostre treball: Quin personatge he construït ?, en què trama narrativa estic ficat ?, quins patrons de repetició trobada en la meva vida i què narració inconscient els sosté? Com puc viure de forma més creativa i connectada amb mi mateix / a?

Obrir les portes a la nostra creativitat i reactualitzar els mites inconscients sobre la nostra infància i la nostra família, recuperar la nostra capacitat per ser multihistoriados i deixar de sostenir-nos en una narrativa que ens justifiqui davant del món, per viure noves trames que ens portin a l'alegria i la possibilitat.

Una formació experiencial per aconseguir, en la mesura possible, que el passat sigui passat i el futur sigui present.

La formació està plantejada com a procés personal per a aquelles persones que vulguin conèixer-se millor, abordar un problema o encarar un desig.

També va dirigida a professionals que desitgin adquirir destresa en aquest poderós camp per aplicar-la en el seu treball amb clients. És un curs especialment indicat per a terapeutes, mestres, coaches, psicòlegs, metges i personal sanitari en general.

Activitats relacionades

Actual
Dia de la llengua materna
19.02.20
Biblioteca Lluïsa Duran
Altres Xerrades i conferències
Actual
Conferència: 81 anys de la retirada republicana i l’exili del Baix Empordà
Jordi Gaitx Moltó
26.02.20
Arxiu Comarcal del Baix Empordà
Xerrades i conferències
Actual
Bestieses i animalades, a càrrec de Pati de Contes
Hora del conte Oriol Canals
29.02.20
Biblioteca Lluïsa Duran
Altres Xerrades i conferències
Actual
Ladakh. Les portes del cel
Viatges
17.04.20
Teatre Mundial
Xerrades i conferències
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR