"Més enllà de les històries: una narrativa terapèutica"

Parlem d'educació amb Jordi Amenós

Finalitzat
Dijous 17 de gener | 20:00 h

Ho organitza: Àrea d'Ensenyament

Durant la Història de la humanitat les narracions han servit per entendre la vida, obrir les portes de la consciència, parlar a l'inconscient i generar canvis profunds.

Aquesta formació et convida a mirar la teva vida amb ulls de narrador i descobrir com les nostres pròpies narratives internes es despleguen davant nostre futur. Deia Sam Keen que qualsevol procés terapèutic hauria de tenir com a objectiu implícit "perdre la identitat", de manera que aquesta serà una de les bases del nostre treball: Quin personatge he construït ?, en què trama narrativa estic ficat ?, quins patrons de repetició trobada en la meva vida i què narració inconscient els sosté? Com puc viure de forma més creativa i connectada amb mi mateix / a?

Obrir les portes a la nostra creativitat i reactualitzar els mites inconscients sobre la nostra infància i la nostra família, recuperar la nostra capacitat per ser multihistoriados i deixar de sostenir-nos en una narrativa que ens justifiqui davant del món, per viure noves trames que ens portin a l'alegria i la possibilitat.

Una formació experiencial per aconseguir, en la mesura possible, que el passat sigui passat i el futur sigui present.

La formació està plantejada com a procés personal per a aquelles persones que vulguin conèixer-se millor, abordar un problema o encarar un desig.

També va dirigida a professionals que desitgin adquirir destresa en aquest poderós camp per aplicar-la en el seu treball amb clients. És un curs especialment indicat per a terapeutes, mestres, coaches, psicòlegs, metges i personal sanitari en general.

Activitats relacionades

Miquel Martín
Actual
La drecera, de Miquel Martín Serra
Presentació del llibre
23.09.20 | 19:00 h
Biblioteca Lluïsa Duran
Xerrades i conferències
Núria Esponellà
Actual
Ànima de tramuntana, de Núria Esponellà
Presentació del llibre
08.10.20 | 19:00 h
Biblioteca Lluïsa Duran
Xerrades i conferències
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR