Concert de la XII edició del Premi Mestre Conrad Saló

Lliurament del premi

Gratuït
dissabte, 10 de desembre | 18:00 h

Ho organitza: Ajuntament de la Bisbal

Amb el suport de: Amics de la Sardana de la Bisbal i comarca i l'Escola Municipal de Música Conrad Saló

Compartir

Aquesta edició havia d’haver tingut lloc el 2020 però les conseqüències de la pandèmia Covid-19 van impedir-ne la celebració.

El concert compta amb la participació de les cobles Bisbal Jove, Conrad Saló de l’Escola Municipal de Música i Principal de la Bisbal. Al final de la primera part del concert es podran escoltar les dues sardanes finalistes del premi, entre les quals el públic assistent podrà votar-ne una, que s’endurà el Premi Popular, valorat amb 500 €. El resultat de les votacions se sabrà al final del concert, juntament amb la sardana que el jurat haurà escollit prèviament i que obtindrà el Premi Mestre Conrad Saló 2022, valorat amb 1.800 €.

El repertori de la segona part es completarà amb obres per a dues i tres cobles. L'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà convoca aquest premi amb l’objectiu de facilitar la difusió de treballs pedagògics innovadors, ajudar els professionals en el camp de l’educació a millorar-ne la qualitat i facilitar la renovació pedagògica. L’obra presentada haurà de ser una sardana o incloure una sardana i ser assequible per a una cobla d’alumnes de Nivell Elemental.

Dissabte
10
des
Gratuït

Activitats relacionades

Yes The Music! 10 anys
Concert
dt. 06.12.22 | 18:00 h
Teatre Mundial
Música
Breaking Bach
Carles Marigó, piano i teclats
dg. 11.12.22 | 19:00 h
Teatre Mundial
Música
Fetus
Presentació oficial "La serra dels perduts"
dv. 23.12.22 | 22:00 h
Teatre Mundial
Esdeveniments a la venda Música
Campanes al Cor
Cor Carreras Dagas
dl. 26.12.22 | 19:00 h
Teatre Mundial
Esdeveniments a la venda Música