Contes africans

Hora del conte

Gratuït
DURADA:  50 minuts
Dissabte 01 d'octubre | 12:00 h

Organitza: Biblioteca Lluïsa Duran i l'Àrea d'Acció Social de l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà.

Compartir

Espectacle de contes, basat en rondalles de l'Àfrica del Nord.

A l'abella Catalina li agraden molt els nens i les nenes, i en comptes de fer-los fiblades, els fa petons i abraçades. Ella, amb les seves històries, ens transportarà a l'Àfrica del Nord.

D'allà, entre muntanyes i deserts, ens explicarà la història d’un xiprer màgic, ens presentarà una princesa que no parlava mai amb ningú, i un munt de coses més, que no podem desvetllar. Si ho féssim, es perdria tota la gràcia i desvetllaríem secrets d'aquest espectacle, i això no pot passar mai dels mais!

Aquest espectacle és un recorregut a través d'uns contes que ens faran conèixer i estimar la cultura africana. En aquest cas, les històries se situen a l'Àfrica del Nord, concretament al Magreb, però també passarem per Turquia. Descobrirem la seva geografia, la fauna, el clima, i els seus sabors i olors. Ens traslladarem a un món exòtic i misteriós.

L’espectacle fomenta valors com la interculturalitat i la convivència entre gent de diferents orígens i procedències. Sorgeix de la necessitat d’aproximar la diversitat amb què convivim a casa nostra. En un moment en què aquest fenomen ha esdevingut una realitat flagrant, cal fer conèixer als infants, petits i grans, les tradicions i costums d’altres terres.

A càrrec de Sensedrama Teatre.

Recomanat per a infants a partir de 4 anys.

Activitat inclosa dins el FICAC (Festival Itinerant de Cinemes Africans de Catalunya).

INSCRIPCIONS: 972 64 21 79 - biblioteca@labisbal.cat

Dissabte
01
oct

Activitats relacionades

Contamoixaines i els caganius
Biblionadons
08.10.22 | 10:15 h
Biblioteca Lluïsa Duran
Familiar
Albert Quintana
2022
Contes de castanyes, carbasses i bolets
Hora del conte
22.10.22 | 12:00 h
Biblioteca Lluïsa Duran
Familiar