Viu els Carrers

Projecte de creació comunitària - Art urbà

Gratuït
Del 10.05.22 al 12.07.22 | 17:00 h

Ho organitza: Ajuntament de la Bisbal d'Empordà. Àrea de Joventut i Igualtat

Dinamitza: @rata_con_corbata

El projecte Viu els carrers: Art Urbà, té com a objectiu treballar de forma comunitària amb les persones joves del municipi a través de l’art. La finalitat del projecte és contribuir a la millora de les parets del municipi, reduir la tendència de pintades vandàliques oferint la possibilitat de participar en la creació de murals amb qualitat artística, amb material adequat i un professional especialitzat en l’àmbit. A més, el projecte inclou incorporar una paret lliure, per tal que qui ho vulgui s’expressi lliurement. Aquesta paret s’anirà repintant de blanc de forma regular perquè tothom tingui l’oportunitat de tenir un espai per utilitzar-la. Es busca que cada mural representi el concepte d’igualtat des de la visió de diverses persones que conviuen i conflueixen el municipi.

El projecte es divideix en tres murals i una paret lliure. Els murals es desenvoluparan al mur del C/ del Teatre Vell, a la biblioteca municipal Lluïsa Duran i l’exterior del Buc d’Assaig que es troba al pati de l’edifici d’Escoles Velles. Per altra banda, el mur lliure s’ubicarà a l’aparcament que del C/ Abat Oliva.

Tota la informació del projecte la podeu trobar a l'Instagram de l'àrea de Joventut i Igualtat @joventutigualtat_labisbal.
La dinamització del projecte va a càrrec de l'artista Aleix, Rata con corbata.

Dimarts
31
mai
Gratuït
Dimecres
01
jun
Gratuït
Dimarts
14
jun
Gratuït
Dimarts
05
jul
Gratuït
Dimarts
12
jul
Gratuït