Viu els carrers

Projecte de creació comunitària - Basket Beat

Gratuït
DURADA:  Del 28 d'abril al 29 de maig
Del 21.04.22 al 29.05.22

Ho organitza: Ajuntament de la Bisbal d'Empordà. Àrea de Joventut i Igualtat

Amb el suport de: Diputació de Girona

Dinamitza: Associació Basket Beat

El projecte Viu els carrers: Basket Beat es caracteritza amb l’objectiu de desenvolupar dinàmiques cooperatives en l’àmbit comunitari, a través del cos i el ritme, amb la finalitat de contribuir a la millora de la qualitat de vida de les persones, especialment amb el col·lectiu de joves.
El projecte es divideix amb 8 sessions contemplades a partir del 21 d’abril i fins al 29 de maig de 2022 a diferents punts estratègics del municipi. Les sessions es fan de 17 h a 19 h cada dijous i d’11 h a 13 h els diumenges 1 i 29 de maig.
S’han escollit diverses places i zones de confluència de joves durant l’horari de tardes, posant especial atenció al col·lectiu perquè d’aquesta manera es comprometi amb el projecte i visqui la participació comunitària amb interès i hi col·labori de manera activa.


L’entitat Basket Beat treballa per mitjà del desenvolupament de dinàmiques socioeducatives dins la comunitat a través del cos, les emocions i el ritme. El seu treball afavoreix la creació d’espais de relació mitjançant ritmes musicals a través de l’ús de pilotes de bàsquet. L’experiència que ha adquirit l’entitat al llarg dels anys, permet acostar a les participants de les dinàmiques a establir vincles amb el grup des d’un vessant social i humanitari.

Dijous
26
mai
 
 
Gratuït
Diumenge
29
mai
 
 
Gratuït