Zero en conducta: NYMIO

Les Nits del Barri del Convent - VI Cicle de Cafè Teatre

3 €
Dijous 02 de juny | 21:30 h

 

Ho organitza: AA.VV. Barri del Convent i Ajuntament de la Bisbal. Àrea de Cultura

Hi ha històries tan petites que per a poder ser contades els seus personatges han d’estar a l’alçada. Un somni que vol despertar al seu somiador. Un nàufrag que espera ser rescatat i mentrestant gaudeix de la seva condemna. Un exercici de poesia visual feta amb els dits. Un prestidigitador prestidigitat. I un nen que, com que no pot volar, aprèn a ballar per a sentir-se prop del cel. Nymio no és ni més ni menys que això. Històries sense importància explicades per personatges a la seva alçada.

Aquest és el primer espectacle de la companyia Zero en conducta. Un solo íntim de 40 minuts de durada en el qual els dits prenen gran protagonisme, sense oblidar altres llenguatges com el mim i la dansa. Poesia visual senzilla, que no simple, amb l’objectiu de despertar l’amor pel petit, allò que no es veu, allò que està a l’abast de les nostres mans.

 

Les Nits del Barri del Convent és un  projecte de l'Assocació de Veïns del Barri del Convent i l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de la Bisbal que està plantejat com un cicle d’espectacles de cafè-teatre que es realitzen durant 3 dijous, els mesos de maig i juny, al convent dels Franciscans, amb espectacles de diferents tipus:  clown,  teatre gestual, teatre d’humor, perfomance, noves tendències…

Un projecte singular que combina hàbilment cultura, acció social i treball als barris i que aquest any 2022 presenta la seva 6ena edició amb un cartell artístic molt atractiu.

Dijous
02
jun

Activitats relacionades

La Churry: S.O.S.
Les Nits del Barri del Convent - VI Cicle de Cafè Teatre
16.06.22 | 21:30 h
Claustre del Convent dels Franciscans
Arts Escèniques
Allò que volen les dones
Espectacle de narració i cançó
11.08.22 | 20:00 h
Biblioteca Lluïsa Duran
Arts Escèniques