Sis dies corrents

Cicle Gaudí - Circuit estable de cinema català

Finalitzat
Dissabte 12 de març | 19:00 h

Direcció: Neus Ballús

Catalunya, 2021

Idiomes:  Català, castellà i bereber

86’

Ho organitza: Àrea de Cultura de l'Ajuntament de la Bisbal i Cicle Gaudí

Tercer llargmetratge de la directora catalaba Neus Ballús, després de la seva òpera prima La Plaga (Berlinale, 2013) i El viatge de Marta (Berlinale, 2019).  Basada en situacions i personatges reals, Sis dies corrents retrata una setmana en la vida de Valero, Moha i Pep, treballadors d'una petita empresa de lasmpisteria i electricitat dels afores de Barcelona.

Durant una setmana Moha, el més jove, haurà de demostrar que està preparat per a substituir en Pep, que es jubila. Però Valero considera que Moha “no té el perfil” i dubta de que els clients acceptin un treballador marroquí a casa seva.

Formada per sis capítols que narren las situacions que sorgeixen quan els protagonistes s'enfronten a una reparació. Cada capítol correspon a un dia de la seva setmana laboral i es construeix al voltant de la relació que s'estableix entre els protagonistes i els clients que han sol·licitat els seus serveis.

Sis dies corrents és una pel·lícula de gènere híbrid que conjuga la ficció amb elements trets de la realitat. El film conserva la sensibilitat característica de la seva autora però aquest cop Ballús s’allunya del drama per apropar-se a un to aparentment lleuger, convertint la proposta en una comèdia singula

 

Guanyadora del Premi Gaudí a la millor pel·lícula 2022 (i 5 premis Gaudí més (millor direcció, millor protagonista masculí per a Mohamed Mellali, millor secundari per a Valero Escolar i millor muntatge)

Festival de Locarno: Premi a la Millor Interpretació

Dissabte
12
mar
Des de
3 €
Finalitzat

Activitats relacionades

Fe i llibertat
Docs del Mes
27.05.22 | 20:00 h
Teatre Mundial
Cinema
El territori al plat
Projecció i conversa
17.06.22 | 20:00 h
Terracotta Museu
Xerrades i conferències Cinema
El ventre del mar
Cicle Gaudí - Circuit estable de cinema català
18.06.22 | 20:00 h
Teatre Mundial
Cinema