Els Pastorets

Finalitzat
Del 18.12.21 al 02.01.22 | 18:00 h

Organitza: Pastorets, Geganters i Ajuntament de la Bisbal

Atenció!!  Arriba Nadal i tornen els Pastorets, a punt per fer bullir les calderes del teatre.Lluquet i Satanàs us hi esperen.

Dissabte 18 i diumenge 19 de desembre, i diumenge 2 de gener de 2022

Preu 8€

Entrades anticipades a l'Àrea de Cultura (Teatre El Mundial). Els dies 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre les entrades en vendran a Loteria Viñolas.

Els pastorets de Folch i Torres

Qui no coneix Els pastorets de Josep Maria Folch i Torres? Qui més qui menys, tothom els ha vist representats sobre d’un escenari o fins i tot hi ha col·laborat. Però ben poca gent sap que aquesta obra va néixer per encàrrec del pare caputxí Rupert Maria de Manresa. Va ser precisament al Coliseu Pompeia, sala que formava part del projecte social i cultural dels caputxins, on va tenir lloc l’estrena absoluta, el 24 de desembre de 1916, d’Els pastorets o l’adveniment de l’Infant Jesús, l'obra que va catapultar Folch i Torres com a autor de teatre. Coincidint amb el centenari de l’estrena, aquest llibre recull la investigació històrica portada a terme per la periodista teatral Carme Tierz, que ens apropa a la figura de Folch i Torres —novel·lista, impulsor i creador excepcional d’una literatura infantil i juvenil de qualitat en català—, amb dades i documentació inèdites, des d’un nou punt de vista i amb especial atenció al vincle que l’unia a l’orde caputxí i a la seva manera de viure la fe. Cent anys més tard, en Lluquet i en Rovelló continuen més vius que mai. (EDITORIAL MEDITERRÀNIA)

Dissabte
18
des
Des de
8 €
Finalitzat
Diumenge
19
des
Des de
8 €
Finalitzat
Diumenge
02
gen
Des de
8 €
Finalitzat