Nadal al Terracotta Museu

Recital de violoncel i visita guiada

Suspès
Dijous 23 de desembre | 19:00 h

Dues sessions: 19:00 i 20:00 h

Donatiu mínim: 8 €

Per aquest Nadal us proposem una visita guiada combinada amb un recital de violoncel, que tindrà lloc en el mateix espai expositiu, a càrrec de la jove violoncel·lista i compositora Lluïsa Paredes. La violoncel·lista va cursar estudis superiors de música al Conservatori Isaac Albéniz de Girona, i des del 2017 fins a l’actualitat es continua formant al Conservatori Metropolitana de Lisboa. Ha format part de la Jove Orquestra de Figueres i ha treballat amb Pedro Neves, Anna Tomasik, Paul Wakabayashi, Ágnes Sárosi, Paulo Oliveira, Jean-Marc Burfin i Adrian Leaper. En el recital que oferirà en el Terracotta Museu interpretarà peces de reconeguts compositors a més de la peça de composició pròpia “A foc lent”.

Es tracta d'una activitat solidària on tots els beneficis es destinaran a La Marató de TV3, que aquest any estarà dedicada a un grup de problemes de salut molt comuns que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida, amb un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn.

Hi haurà dues sessions, a les 19:00 i a les 20:00 h, i per assistir és necessari fer una donació mínima de 8 euros per persona. Com que les places són limitades es recomana fer reserva prèvia al Terracotta Museu, o al telèfon 972 64 20 67.

Actualització: Donada la situació actual de la pandèmia, el Terracotta Museu ajorna aquesta activitat. La voluntat del museu és poder-la programar durant la primavera de 2022, sempre que la situació sanitària sigui més favorable.

Dijous
23
des
Des de
8 €
Suspès

Activitats relacionades

Mazoni, presentant Ludwig
Festival Internacional Teatre Mundial
05.02.22 | 20:00 h
Teatre Mundial
Música