Indilletres

Fira del llibre de la Bisbal d'Empordà

Gratuït
Del 04.12.21 al 05.12.21 | 10:00 h

Organitza: Ajuntament de la Bisbal, CPNL La Bisbal, Diputació de Girona i Òmnium Baix Empordà

Indilletres va néixer el 2018 gràcies a un grup de veïns que volia organitzar una fira d’editorials independents a la Bisbal d’Empordà. Cada any hi participen també les llibreries bisbalenques i la Biblioteca Lluïsa Duran, i compta amb el suport de i l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà i d'Òmnium Cultural. Celebrem cada edició amb ganes, empenta i algunes novetats que tenen l’objectiu de contribuir positivament en el panorama cultural del país. La idea és promoure la lectura i donar visibilitat a les editorials catalanes independents i als autors d’aquí i de fora.

Durant cada cap de setmana d'Indilletres, editorials d’arreu de Catalunya exposen i venen els seus llibres a la plaça del Castell. A més, es fan debats, taules rodones, conferències, recitals poètics, concerts, tallers per als més menuts, vermut literaris i moltes presentacions de llibres a qualsevol dels espais d’activitats de la Fira.

Indilletres ha convocat cada any premi Llucieta Canyà de crítica literària ja publicada, que vol ser un homenatge a l’escriptora bisbalenca i un acte de suport als crítics del país que treballen amb vocació, coneixement i llibertat. I ha convocay també la Beca Indilletres per a editorials amb la intenció de contribuir a establir lligams entre la cultura catalana i la resta de cultures del món. 

Tenim la voluntat de contribuir a fer una cultura més participativa i més oberta a tothom. Indilletres volem arrelar-nos a una cultura i a un país que anem fent amb una empenta imparable. No ens aturarem.

Trobareu tota la programació a https://firaindilletres.cat/ca/programa.html

Dissabte
04
des
https://firaindilletres.cat/ca/programa.html
Gratuït
Diumenge
05
des
https://firaindilletres.cat/ca/programa.html
Gratuït