FESTIVAL INTERNACIONAL TERRACOTTA MUSEU - fITM

Finalitzat
Del 07.07.21 al 28.07.21 | 20:00 h

Organitza: Indivendres - Ajuntament de la Bisbal

El fITM, consolidat als exteriors del Terracotta Museu, presenta el seu cartell més ambiciós.

Núria Graham, Joan Colomo, Rita Payés & Pol Batlle, Miquel Serra i Paul Fuster són algunes de les eclèctiques propostes que actuaran a la a edició del cicle de concerts.

Un any més, els dimecres de juliol torna el cicle de concerts de la Bisbal d’Empordà. Consolidat als exteriors Terracotta Museu i mantenint un acrònim fITM ben vàlid, el cartell del IX Festival Internacional del Terracotta Museu ve configurat per noms com Núria Graham, Joan Colomo, Pol Batlle & Rita Payés, Paul Fuster o Miquel Serra. Sam Berridge, Vàlius, Pau Piripau i l’habitual DJ Diego Armando completen la programació, la més ambiciosa presentada mai pel fITM. Un any més, cada dimecres de juliol, dobles concerts, servei de bar i sopars a la fresca, tornaran a omplir els exteriors del Terracotta Museu.

El cicle de concerts bisbalenc consolida el seu trasllat als exteriors del Terracotta Museu, deixant enrere els Jardins de Torre Maria que van acollir la proposta durant 7 juliols, de del 2013. El Festival Internacional del Terracotta Museu, que ja ha esdevingut una cita imprescindible de l’estiu a les comarques gironines, amb voluntat de creixement, d’oferir una bona programació i millors condicions als artistes, l’organització també referma la seva aposta per mantenir els concerts de pagament.

Enguany, novament amb l’aforament limitat, es poden adquirir entrades anticipades per cada dimecres a 10 euros (a taquilla en val 12), alhora s’ofereix un abonament de 32 euros per assistir-hi tots els dimecres. Ja estan disponibles a través del web del fITM: www.fitm.cat

Dimecres
07
jul
Des de
10 €
Finalitzat
Dimecres
14
jul
Des de
10 €
Finalitzat
Dimecres
21
jul
Des de
10 €
Finalitzat
Dimecres
28
jul
Des de
10 €
Finalitzat