Històries d'una panxa

Presentació del llibre

Gratuït
Dissabte 06 de març | 12:00 h

Presentació del llibre "Històries d'una panxa" d'Eva Gasull i Maite Marcó. Comptarem amb la presència de les dues escriptores.

Onze dones es retroben després de cinc anys d’un viatge intens a l’Índia. Comparteixen les seves experiències, però sobretot les seves vivències entorn d’un desig, el de ser mare. Cada història, única, irrepetible i a vegades inversemblant s’entrellaça amb l’altra i crea un cercle de dones.

Les nostres històries de desig de maternitat, d’esperances, d’il·lusions, de riures, de plors… aquestes històries ens han canviat, ens han fet més fortes, més valentes, més sàvies, més obertes… més dones.

Aquest llibre és per a nosaltres, per continuar vivint la vida plenament, per tots els moments dolorosos viscuts, perquè mereixem ser felices. I també és per totes les dones que volen ser felices. I per totes les mares del món. Les que ja ho són i les que volen ser-ho.

Què cal per ser mares? Tenir fills o voler tenir-los?

Nosaltres durant aquest temps hem après que per ser feliç no cal ser mare.

 

ATENCIÓ: segons les mesures de prevenció contra la COVID l'activitat es realitzarà al pati de la Biblioteca Lluïsa Duran o el Teatre Mundial.

 

INSCRIPCIÓ PRÈVIA: 972 64 21 79, biblioteca@labisbal.cat i presencialment a la Biblioteca

Dissabte
06
mar

Activitats relacionades