Ajo & Nacho Mastretta

MikroShow

Comprar
Des de
8 €
DURADA:  60'
Dissabte 06 de març | 20:00 h

Organitza: Ajuntament de la Bisbal

Dins els actes que commemoraran el 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, el Teatre Mundial us presenta un espectacle gens convencional.

Ajo i Nacho Mastretta començaren la seva aventura micropoètica l’any 2004, i des del primer moment varen construir un món insòlit entre el cabaret i el rock, el punk i el cuplé. Esbudellant i esbudellant-se, l’Ajo es presenta com una cirurgiana emocional del present mentre Mastretta estén davant seu ponts de melodia. Un show que es construeix en temps real, improvisant cada segon, de manera que cap és igual a l’anterior ni s’assemblarà al següent. Junts a l’escenari s’engresquen posant a proba l’infinit per veure si resisteix a base de cançons diminutes i anticançons.

Ajo ha passejat la seva micropoesia per tot tipus d’escenaris, de Berlin a Nova York, Sâo Paulo o Mèxic de la mà de músics tan diversos com Corcobado, Tsukiko Amakawa, Paco Soto Ivars, Julieta Venegas, Javier Colis, Don Simón i Telefunken o Judit Farrés amb qui ha girat amb diversos espectacles. Figura de l’underground madrileny, agitadora cultural, postpunk... són algunes de les etiquetes amb les què se sol qualificar l’Ajo.

Nacho Mastretta al piano i clarinet, és un dels grans músics i compositors peninsulars, de gust exquisit i caracteritzat sempre per una elegància molt particular. La seva trajectòria és molt coneguda per la seva orquestra Mastretta, així com per moltes bandes sonores cinematogràfiques memorables.

Dissabte
06
mar
8€ anticipada / 10€ taquilla
Des de
8 €

Activitats relacionades

Marcel Tomàs & Cascai
Un tal Shakespeare (espectacle d'humor)
10.04.21 | 20:00 h
Teatre Mundial
Esdeveniments a la venda Arts Escèniques
Fetus
Presentació del nou disc Sota, cavall i rei
23.04.21 | 20:00 h
Teatre Mundial
Esdeveniments a la venda Arts Escèniques Música
Cia. Seón
Infinit
15.05.21 | 20:00 h
Teatre Mundial
Esdeveniments a la venda Familiar Arts Escèniques