Marcel Tomàs & Cascai

Un tal Shakespeare (espectacle d'humor)

Finalitzat
DURADA:  70'
Dissabte 10 d'abril | 20:00 h

Organitza: Ajuntament de la Bisbal

Si ets un personatge Shakespearià mil maneres de morir tindràs, herois, malvats, traïdors, reis i enamorats per parts iguals. Vides creuades i aventures tan reals i tan actuals que no deixen indiferent a ningú. Marcel Tomàs passa pel sedàs del seu particular univers creatiu alguns dels icones del gran dramaturg, els fa viatjar als temps moderns al servei d’un show hilarant .

Espectacle multidisciplinari , fruit d’un procés de creació que té com a punt de partida el clown i el bufó. Aquest personatge maldestre capaç de crear situacions còmiques de petits accidents quotidians provocant ver i tables tragèdies.

"Cascai Teatre agafen Shakespeare pel col l i ens acompanyen a fer un viatge boig cap a aquell país on et petes de    riure. Marcel Tomàs i l ’escuder Toni Escribano aconsegueixen el més difícil: les riallades. "Mercè Sibina. Periodista TV3. Desembre 2020.

"El geni i la feina de Cascai Teatre amb un humor mol t ben t robat esbudella literalment l’obra de Shakespeare. "Josep Maria Viaplana. Recomana. Desembre 2020.

Activitats relacionades

L'art de la comèdia
Agrupació Teatral la Gespa de Palamós
Del 05.04.20 al 18.04.21
Teatre Mundial
Esdeveniments a la venda Arts Escèniques
Fetus
Presentació del nou disc Sota, cavall i rei
23.04.21 | 20:00 h
Teatre Mundial
Esdeveniments a la venda Arts Escèniques Música
Cia. Seón
Infinit
15.05.21 | 20:00 h
Teatre Mundial
Esdeveniments a la venda Familiar Arts Escèniques
LaboratoriA
Y perdí mi centro
22.05.21 | 20:00 h
Teatre Mundial
Esdeveniments a la venda Arts Escèniques