Marcel Tomàs & Cascai

Un tal Shakespeare (espectacle d'humor)

Comprar
10 €
DURADA:  70'
Dissabte 10 d'abril | 20:00 h

Organitza: Ajuntament de la Bisbal

Si ets un personatge Shakespearià mil maneres de morir tindràs, herois, malvats, traïdors, reis i enamorats per parts iguals. Vides creuades i aventures tan reals i tan actuals que no deixen indiferent a ningú. Marcel Tomàs passa pel sedàs del seu particular univers creatiu alguns dels icones del gran dramaturg, els fa viatjar als temps moderns al servei d’un show hilarant .

Espectacle multidisciplinari , fruit d’un procés de creació que té com a punt de partida el clown i el bufó. Aquest personatge maldestre capaç de crear situacions còmiques de petits accidents quotidians provocant ver i tables tragèdies.

"Cascai Teatre agafen Shakespeare pel col l i ens acompanyen a fer un viatge boig cap a aquell país on et petes de    riure. Marcel Tomàs i l ’escuder Toni Escribano aconsegueixen el més difícil: les riallades. "Mercè Sibina. Periodista TV3. Desembre 2020.

"El geni i la feina de Cascai Teatre amb un humor mol t ben t robat esbudella literalment l’obra de Shakespeare. "Josep Maria Viaplana. Recomana. Desembre 2020.

Dissabte
10
abr
Des de
10 €

Activitats relacionades

Ajo & Nacho Mastretta
MikroShow
06.03.21 | 20:00 h
Teatre Mundial
Esdeveniments a la venda Arts Escèniques
Fetus
Presentació del nou disc Sota, cavall i rei
23.04.21 | 20:00 h
Teatre Mundial
Esdeveniments a la venda Arts Escèniques Música
Cia. Seón
Infinit
15.05.21 | 20:00 h
Teatre Mundial
Esdeveniments a la venda Familiar Arts Escèniques