El meu germà persegueix dinosaures

Cicle Gaudí

Finalitzat
Dimarts 08 de desembre | 19:00 h

Ho organitza: Cicle Gaudí

SINOPSI: En Jack té cinc anys, dues germanes i desitja amb totes les seves forces un germà per jugar a “coses de nois”. Un dia, els pares li anuncien que tindrà un germanet i que serà especial. En Jack està boig d’alegria: “especial” per a ell significa “superheroi”. Però amb el pas del temps comença a sentir-se defraudat. El seu germà Giovanni no és un superheroi, la realitat és que ha nascut amb Síndrome de Down. És en aquest moment quan el seu entusiasme es transforma en rebuig i vergonya.

Haurà de passar l’adolescència per adonar-se que la seva idea inicial no estava tan equivocada: el seu germà Gio contagia tanta vitalitat que arriba a concloure que potser sí que és un superheroi de veritat; i que, en qualsevol cas, és el seu millor amic.

“EL MEU GERMÀ PERSEGUEIX DINOSAURES” està basada en la història real de Giacomo Mazzariol, l’autor del llibre original i “Jack” a la vida real.

Fitxa tècnica:

Direcció: Stefano Cipani

Guió: Fabio Bonifacci

Música: Lucas Vidal

Fotografia: Sergi Bartrolí

Durada: 100 min.

Gènere: Comèdia per a tots els públics

Intèrprets: Alessandro Gassmann, Isabella Ragonese, Rossy de Palma, Luca Morello, Francesco Gheghi, Antonio Uras, Lorenzo Sisto

Dimarts
08
des
Finalitzat

Activitats relacionades

Presentació de Curtmetratges
Actual
Presentació de Curtmetratges
30.07.21 | 21:00 h
Claustre del Convent dels Franciscans
Cinema